Prijs 145.00 Euro €
Categorie Detectives
gepubliceerd datum 14/07/2018
Bekeken 302
Land Netherlands


Groot handboek geneeskrachtige planten

Geneeskrachtige planten worden almaar meer gebruikt ter preventie van kwalen of om onze gezondheid te verbeteren.Wanneer we ze met kennis van zaken aanwenden hun beperkingen kennen en de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen kunnen kruiden dan ook een volwaardige aanvulling zijn bij de reguliere gezondheidszorg. In dit overzichtelijk naslagwerk stelt Dr. Geert Verhelst op een grondige manier de belangrijkste kruiden van de moderne fytotherapie voor.Hij belicht onder meer inhoudsstoffen werking indicaties en verwerkingsvormen en zorgt er door het aanstippen van waarschuwingen potentiele nevenwerking contraindicaties en interacties voor dat we op een veilige manier kruiden kunnen aanwenden.De informatie is zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en is opgeluisterd met sprekende kleurenfoto's. Dit praktisch handboek is speciaal aangeraden voor al wie op professionele basis met geneeskrachtige planten omgaat: artsen apothekers therapeuten herboristen natuurwinkeliers en producenten van voedingssupplement.Het zal ook de kruiden liefhebber die zijn kennis wenst bij te schaven zeker kunnen bekoren.
Naam: Boekshop


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • 25 énigmes criminelles. Menez l' enquête! Frans
   25 énigmes criminelles. Menez l' enquête! Frans
   Detectives - Arnhem - Gratis

   25 énigmes criminelles. Menez l' enquête!Hélène Amalric.Poche MaraboutParis, 2013Misdaadverhalen om zelf op te lossen. De oplossing van het verhaal staat achteraan in het boek. Nieuw!

  • 1e Druk Leslie Charteris The Saint
   1e Druk Leslie Charteris The Saint
   Detectives - Amstelveen - Gratis

   1e Druk  Leslie Charteris The Saint Schitterend zeldzaam gebonden boek kompleet met stofomslag uit 1968 (usa 1st edition 212 blz)! Amos Klein was the name of the ingenious thriller-writer and s.w.o.r.d. (Secret world organization for retribution and ...

  • Baantje boek de cock en een dodelijke dreiging
   Baantje boek de cock en een dodelijke dreiging
   Detectives - Groningen - Gratis

   Baantje boekde cock en een dodelijke dreiging


   
  verkoper:


  Boekshop

  Lokatie: limburg - Netherlands


  Generated in 0.054861068725586 ms