ID: 4900
Advertentie ID: #4900 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Zelfstandig werkend kok
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Functieomschrijving
Geeft leiding aan het keukenpersoneel, w.o. de overige koks. Stelt de menukaart samen, doet tijdig bestellingen, en bewaakt de hygiëne, kwaliteit en de kosten. Ontvangt leveranciers en controleurs van de inspectie gezondheidsbescherming.
Als Chefkok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, uitvoering en bereiding van warme en koude gerechten. Je stuurt medewerkers in de keuken aan en hebt oog voor de kwaliteit van grondstoffen en gerechten.
Taken en verantwoordelijkheden: Dagelijkse bestellingen plaatsen en controleren; Ontwikkelen nieuwe gerechten; Kostenberekeningen maken; Leiding geven aan zelfstandig werkend kok, keukenhulpen en leerlingen; Werkoverleg met keukenbrigade; Bereiden van gerechten volgens recept en planning; Naleven, bewaken en controleren van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
Functie-eisen
Functie-eisen: In bezit van een afgeronde SVH vak- opleiding; Min. 2 - 4 jaar aantoonbare werkervaring in een gelijkwaardige functie; Kennis van HACCP; In bezit van een SVH Leermeester diploma; Hands-on mentaliteit; Teamplayer; Verantwoordelijk; Stressbestendig; Representatief; Leidinggevende capaciteiten; Communicatief vaardig; Woonachtig in de regio Apeldoorn
Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 1495995
Geeft leiding aan het keukenpersoneel, w.o. de overige koks. Stelt de menukaart samen, doet tijdig bestellingen, en bewaakt de hygiëne, kwaliteit en de kosten. Ontvangt leveranciers en controleurs van de inspectie gezondheidsbescherming.
Als Chefkok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, uitvoering en bereiding van warme en koude gerechten. Je stuurt medewerkers in de keuken aan en hebt oog voor de kwaliteit van grondstoffen en gerechten.
Taken en verantwoordelijkheden: Dagelijkse bestellingen plaatsen en controleren; Ontwikkelen nieuwe gerechten; Kostenberekeningen maken; Leiding geven aan zelfstandig werkend kok, keukenhulpen en leerlingen; Werkoverleg met keukenbrigade; Bereiden van gerechten volgens recept en planning; Naleven, bewaken en controleren van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
Functie-eisen
Functie-eisen: In bezit van een afgeronde SVH vak- opleiding; Min. 2 - 4 jaar aantoonbare werkervaring in een gelijkwaardige functie; Kennis van HACCP; In bezit van een SVH Leermeester diploma; Hands-on mentaliteit; Teamplayer; Verantwoordelijk; Stressbestendig; Representatief; Leidinggevende capaciteiten; Communicatief vaardig; Woonachtig in de regio Apeldoorn
Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 1495995